Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Princess Zdrobitor gheata Princess 0128298401001, 55 W, 300 g/min (Argintiu)

295,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
evomag.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 295,00 RON

Descrierea produsului
Zdrobitorul de gheata electric marca Princess  este un aparat modern care face zdrobirea ghetii usoara si rapida. Recipientul mare poate pastra pana la 300 de grame de gheata maruntita, suficienta pentru 2 bauturi mari. Astfel iti poti rasfata toti invitatii la orice petrecere sau gratar, fara prea mult efort si cu mult bun gust.
Poti pune gheata direct in shaker pentru a face cocktail-uri sau poti adauga siropuri de fructe pentru a obtine bauturi aromate si racoritoare.  
Zdrobitorul de gheata Princess are o deschidere larga astfel fiind usor sa maruntesti cuburi mari de gheata. Datorita capacitatii mari, poti folosi dispozitivul pentru a prepara cafea cu gheata sau diverse deserturi care necesita pastrarea la rece pentru o temperatura optima.
Recipientul pentru gheata este detasabil si are inchidere de siguranta. In pachet este inclusa si o cupa din plastic pentru gheata. Caracteristicile aparatului

Putere: 55 W;
Volum: 300 gr;
Prezinta capac detasabil cu inchidere de siguranta;
Dotat cu indicator luminos de functionare;
Are capacitatea de a zdrobi 300 g gheata pe minut;

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.